Voorkomt het verschijnen van rimpels

Ongetwijfeld een van de grootste zorgen voor de meeste vrouwen, zijn de angstaanjagende rimpels die het ouder worden met zich meebrengt, typisch in het gezicht, de nek en de handen.

Het verschijnen van rimpels treedt op wanneer de productie van collageen en elastine in de loop van de tijd afneemt, de eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de versteviging en flexibiliteit geven aan ligamenten, pezen, kraakbeen en huid, waardoor stevigheid en elasticiteit verloren gaan.

Andere factoren zoals vervuiling, roken, alcoholgebruik, ultraviolette stralen van de zon, slechte eetgewoonten en overmatig gebruik van vetten, bevorderen de vorming van vrije radicalen, die het membraan van huidcellen beschadigen en stimuleren uiterlijk van rimpels.

Het is erg belangrijk om goed te rusten en de huid te hydrateren om het verschijnen van expressielijnen te voorkomen.

Hoewel het verstrijken van de tijd onvermijdelijk is, kunt u de aanwezigheid van rimpels op de huid vertragen met deze eenvoudige aanbevelingen:

Zorg voor een uitgebalanceerd dieet, rijk aan fruit en groenten omdat ze onze huid de essentiële voedingsstoffen geven voor de productie van collageen en elastine die nodig zijn om het verschijnen van rimpels te vertragen. Baby dagelijks ongeveer twee liter water, uitdroging zorgt ervoor dat rimpels meer opvallen, gebruikt ook vochtinbrengende crèmes met vochtinbrengende middelen om meer geleiding naar de cellen van uw huid te trekken. Consumeer vitamine A, C en E, die als antioxidanten werken en voetschade helpen verminderen, voornamelijk vitamine C die helpt bij het produceren van collageen en elastine, je kunt er ook voor kiezen crèmes te gebruiken die deze vitamines bevatten.
Vermijd drinken en roken, omdat ze de aanmaak van collageen en elastine beïnvloeden, waardoor uw huid er dunner en delicater uitziet, waardoor de vorming van vrije radicalen wordt gestimuleerd. Slaap minimaal 8 uur per dag, zodat het lichaam herstelt en de huid er beter uitziet.
Gebruik zonnebrandcrème, zodat je huid geen stevigheid verliest en niet snel uitdroogt met ultraviolette stralen