Schoonheidstips

Houd de frisheid en frisheid van je huid, haar, gezicht en handen, volgens deze beautytrucs.

Er goed uitzien en er goed uitzien in elk deel van het lichaam is de prioriteit van elke vrouw. Zich hiervan bewust, geven we u enkele tips en trucs die de zorg voor uw schoonheid ten goede komen, essentieel voor elke vrouw.

Oogmake-up verwijderaar. Breng amandelolie aan, het is goedkoper dan elke crème of gespecialiseerd product en voedt ook je wimpers. Ricinusolie helpt bij het vallen van de wimpers.

Gezwollen ogen Breng met kamille doordrenkt katoen aan op de ogen (10 minuten gekookt), dit vermindert de zwelling.

Blekende huid. Er zijn delen van het lichaam die donkerder worden, zoals de ellebogen en knieën. Gebruik citroensap om ze te verduidelijken. Een manier om dit te doen is door de citroen in tweeën te breken en je ellebogen daar 15 minuten op te laden.

Vette huid. De frisheid van de komkommer helpt de vette huid. Snijd komkommerstroken of plakjes en breng het aan op het hele gezicht en de ogen, u zult zien hoe uw huid frisheid herstelt.

Haarkleur. Breng aan het einde van de spoeling een goede kamillethee aan om de kleur te behouden.

Natuurlijke scrub. Meng je suiker met eiwit, dan krijg je een natuurlijke exfoliant en zonder gevaar voor roodheid.

Natuurlijke maskers. Een vette en normale huid kan honing als masker gebruiken, het is een antibioticum en een vitamine. Voor droge huid is avocado verpletterd met honing een masker dat een lading voedsel de droge huid laat drogen.

Handverzachter. Afwas- of wasmiddel maakt de handen meestal erg ruw. Breng boter op je handen aan, zoals een crème, laat een paar minuten intrekken en spoel daarna af. U zult zien hoe uw handen hun zachtheid terugkrijgen.