6 trends die millennials zoeken in architectuur | Interieur ontwerp

Multifunctionele en verbonden ruimtes
De bereidheid om op dezelfde plek te werken en te wonen zorgt ervoor dat de ruimtes een andere bestemming krijgen (kamers die kantoren en woonkamers zijn).

Ondergedompelde technologie
De connectiviteit tussen de millennial en zijn omgeving is essentieel. De ontwikkeling van het Internet of Things (IoT) met ruimte moet worden geïmplementeerd vanuit de architectuur en constructie (verlichting gecontroleerd door smartphones).
Gebruikte materialen
Een van de trends van deze generatie is dat ze van natuurlijke elementen zonder coatings houden, dat wil zeggen scheidingswanden, hout, beton of ander gebruikt materiaal (minimalisme).
Gemeenschappelijke ruimtes
Een belangrijk detail bij millennials is de groei van hun sociale gemeenschap, daarom zijn gemeenschappelijke ruimtes een fundamenteel en nuttig ontmoetingspunt (coworking).
Ecologische constructies
Of de bouw nu geen invloed heeft op het milieu of als woningen duurzaam zijn, millennials zijn geïnteresseerd in ecologie en dat geldt ook voor het pand (water- en elektriciteitsbesparende voorzieningen).

Landgebruik
Het gebruik van gemengde grond, vertegenwoordigd in verticale integrale complexen, biedt de mogelijkheid om in al uw onmiddellijke behoeften te voorzien (utopisch vastgoed met woon-, handels- en arbeidsgebied)

Door. Marcela García Espínola